Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be   

ONDERSTEUNENDE DIENSTEN

AFDELING B&BcBudget en beheerscontrole

BUDGET EN BEHEERSCONTROLE

De taken van de afdeling B&BcBudget en beheerscontrole die te maken hebben met het budgetbeheer zijn ten dienste van de hele organisatie. De cijfers hierover zijn opgenomen in de rubriek Budget.

LOGISTIEK

0
binnenkomende poststukken
uitgaande poststukken
0
tickets voor logistieke aanvragen

Bevragingen van de tevredenheid over de dienstverlening van Logistiek

0
bevragingen van de tevredenheid verstuurd
0
bevragingen van de tevredenheid beantwoord
83,0 %
= gemiddelde tevredenheid

AFDELING ICTInformatie- en communicatietechnologie

Projecten en ontwikkeling

 

Project authentificatiesysteem van actoren
Een webapplicatie via dewelke actoren van medische hulpmiddelen actief binnen de EEREuropese Economische Ruimte hun persoonlijke gegevens kunnen beheren in onze databank.

Project autocontrole medische hulpmiddelen
Deze flexibele applicatie is specifiek bedoeld voor de uitwisseling van gegevens en documenten met de inspectiediensten van het FAGGFederaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten. De applicatie laat de gebruiker toe om systematisch noodzakelijke wijzigingen en aanpassingen in te voeren na het eerste gebruik.

Project “Contributions” – Taks op de distributie van medische hulpmiddelen
Voor de verwerking van de taks van distributeurs van medische hulpmiddelen die op de Belgische markt worden verkocht, creëerde het FAGGFederaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten een webapplicatie. Met deze applicatie is een eenvoudige behandeling mogelijk vanaf de aanvraag van de aangifte van de betrokken omzetcijfers tot en met de verzending van de uitnodiging tot betaling.

Service Desk

Softphone
Vanaf 2017 beschikt elke FAGGFederaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten-werknemer over een Avaya softphone toestel of een telefonie-software die op een pc wordt geïnstalleerd om te bellen via het internet.
Windows 10
Begin 2017 is het team Service Desk samen met het team Infrastructuur overgegaan tot de installatie van de Windows 10 omgeving in testfase. Deze testfase liet toe om alle applicaties die intern worden gebruikt uitvoerig te testen in de nieuwe Windows 10 omgeving. Oudere laptops worden vervangen en eind 2017 kregen al 86 medewerkers een nieuw toestel met Windows 10.

Tijdsbesteding: top 6

 

EENHEID VERTALING

0
vertalingen waarvan
0
uitbesteed aan een extern bureau
0
woorden in het totaal

Vertalingen

© 2018 - FAGG | Privacy | Disclaimer | Klachten | Online bevraging | Contact | Colofon

Volg ons

FAGG Jaarverslag 2017 - powered by THE CREW COMMUNICATION

Share This

Share this post with your friends!